sobota, 14 września 2013

124. Naleśnikowa Sobota



~Pełnoziarniste naleśniki nadziane domowym kakaowym tahini/masłem orzechowym/
kremowym serkiem z kardamonem i gałką muszkatołową/dżemem figowym, podane z winogronami, 
startą czekoladą i wiórkami kokosowymi~









11 komentarzy:

  1. SUPEROWE, POMYSŁOWE, KREATYWNE I ZDROWE- niebo w gębie!

    OdpowiedzUsuń
  2. tahini, uwielbiam tę pastę! będę musiała niedługo przyrządzić taką domową :) naleśniki z nią muszą wybornie smakować :)

    OdpowiedzUsuń
  3. dokładnie tak powinno się uczcić naleśnikową sobotę!! te cieniutkie naleśniki *-*

    OdpowiedzUsuń
  4. Jak dużo dodatków! Takie naleśniki lubię najbardziej :)

    OdpowiedzUsuń
  5. to Twoje domowe tahini tak mnie kuuuusi :D
    każdy naleśnik nadziany czymś innym? LUBIĘ :>

    OdpowiedzUsuń
  6. o jaki ładny nowy nagłówek :) tylko ja bym zmieniła czcionkę w tych podlinkach bo trochę jest niewyraźna

    OdpowiedzUsuń
  7. Naleśniki wyglądają pysznie, a te nadzienie naprawdę kusi :)

    OdpowiedzUsuń
  8. Z czekoladą <3
    aż w brzuchu zaczyna burczeć :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Dla mnie wszystko idealnie (poza tym kardamonem ;P).

    OdpowiedzUsuń