poniedziałek, 2 grudnia 2013

196. Niewyraźnie

Spałam 3 godziny. Wybaczcie, ale dziś nic ciekawego tu nie znajdziecie... Comfort food.


Owsianka gotowana z awokado, podana z awokado, jabłkiem i masłem orzechowym. 
Oatmeal cooked with avocado, served with avocado, apple and peanut butter.


10 komentarzy:

  1. Dodawałam awokado do owsianki nie raz, ale nigdy nie gotowałam jej z awokado. Jak to wpływa na smak i konsystencję?

    OdpowiedzUsuń
  2. Ciekawy pomysł z dodaniem awokado, jeszcze nie próbowała, ale chętnie to zmienię:)

    OdpowiedzUsuń
  3. podgotowane awokado? też jeszcze tego nie próbowałam, ale może być fajne :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Mimo wszystko miłego dnia:)Monika Szlązak

    OdpowiedzUsuń
  5. wygląda przepysznie :))

    spoko mam podobnie dzisiaj...

    OdpowiedzUsuń
  6. Zarąbisty kubek! A śniadanie ma super konsystencję, takie glutowate posiłki o poranku lubię najbardziej^:)

    OdpowiedzUsuń
  7. nie masz za co przepraszać ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Oj do awokado jakoś nie mogę się przekonać :P

    OdpowiedzUsuń
  9. a tam nic ciekawego... u mnie też miseczka cieplutkiej owsianki - najlepszy comfort food na śniadanie :)

    OdpowiedzUsuń
  10. nic ciekawego? każda owsiankowa kombinacja jest na swój sposób ciekawa :)

    OdpowiedzUsuń