Masło może nie wygląda pięknie, ma szaro-bury kolor, ale smak wynagradza te małe niedogodności ^^
~Pełnoziarniste gofry cynamonowe z pigwą, ricottą, domowym masłem słonecznikowym i słonecznikiem~
~ Whole cinnamon waffles with quince, ricotta, homemade sunflower butter and sunflower seeds~
Takie gofry to idealny pomysł na rozpoczęcie dnia :) To masło słonecznikowe musiało być pyszne!
OdpowiedzUsuńnie musi wyglądać, ważne, żeby smakowało :)
OdpowiedzUsuńja już się zaopatrzyłam w słonecznik, teraz nic tylko blendować masło! :)
OdpowiedzUsuńto masło ze słonecznika ma to do siebie, że wyglądem nie zachęca, ale na pewno smakiem :)
OdpowiedzUsuńGofry <3 Ważne, że smakowało, wygląd się nie liczy :)
OdpowiedzUsuńRobiłam masło słonecznikowe, wygląda faktycznie brzydko, ale smak ma genialny :D
OdpowiedzUsuńOj tam wygląd , a co mówi przysłowie : ''nie oceniaj książki po okładce'' ?
OdpowiedzUsuńNajważniejsze że smakuje ! ;)
Masło słonecznikowe musi być przepyszne! Schrupałabym takie gofry!
OdpowiedzUsuńGofry z pigwą? Świetny pomysł! Koniecznie do wypróbowania :)
OdpowiedzUsuńSkoro mówisz ,że jest smaczne to tak musi być :)
OdpowiedzUsuń