niedziela, 27 października 2013

159. I domowe masło słonecznikowe.

Impreza? Była super :D
Masło może nie wygląda pięknie, ma szaro-bury kolor, ale smak wynagradza te małe niedogodności ^^


~Pełnoziarniste gofry cynamonowe z pigwą, ricottą, domowym masłem słonecznikowym i słonecznikiem~
~ Whole cinnamon waffles with quince, ricotta, homemade sunflower butter and sunflower seeds~

10 komentarzy:

  1. Takie gofry to idealny pomysł na rozpoczęcie dnia :) To masło słonecznikowe musiało być pyszne!

    OdpowiedzUsuń
  2. nie musi wyglądać, ważne, żeby smakowało :)

    OdpowiedzUsuń
  3. ja już się zaopatrzyłam w słonecznik, teraz nic tylko blendować masło! :)

    OdpowiedzUsuń
  4. to masło ze słonecznika ma to do siebie, że wyglądem nie zachęca, ale na pewno smakiem :)

    OdpowiedzUsuń
  5. Gofry <3 Ważne, że smakowało, wygląd się nie liczy :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Robiłam masło słonecznikowe, wygląda faktycznie brzydko, ale smak ma genialny :D

    OdpowiedzUsuń
  7. Oj tam wygląd , a co mówi przysłowie : ''nie oceniaj książki po okładce'' ?
    Najważniejsze że smakuje ! ;)

    OdpowiedzUsuń
  8. Masło słonecznikowe musi być przepyszne! Schrupałabym takie gofry!

    OdpowiedzUsuń
  9. Gofry z pigwą? Świetny pomysł! Koniecznie do wypróbowania :)

    OdpowiedzUsuń
  10. Skoro mówisz ,że jest smaczne to tak musi być :)

    OdpowiedzUsuń